Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

Τρεις μήνες μετά και το πόρισμα της διερευνητικής επιτροπής εκδόθηκε. Το συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει σοβαρότατες ευθύνες για την τραγωδία στο Μαρί, στις 11 Ιουλίου 2011. Πλέον ο πρόεδρος της «Δημοκρατίας» δεν έχει καμία δικαιολογία. Το πόρισμα που περίμεναν στο ΑΚΕΛ με τόση ανυπομονησία εκδόθηκε και δείχνει ξεκάθαρα τους δολοφόνους των 13 παλληκαριών. Αρκετά κοροϊδεψαν τον Κυπριακό λαό, έχει φτάσει πλέον η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και θα τις αναλάβουν μόνο εφ’όσον παραιτηθούν και βρεθούν πίσω από το κελί. Μόνο τότε θα ησυχάσει η ψυχή των 13 που δολοφονηθήκαν , μόνο τότε θα ησυχάσουν οι συγγενείς αλλά και ολόκληρος ο λαός. ΜΟΝΟ όταν βρεθούν οι ενόχοι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Εμείς ως Blue Hools θεωρήσαμε εξ’αρχής ότι ο Χριστόφιας πρέπει να παραιτηθεί. Δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συγγενείς και βρεθήκαμε έξω από το Προεδρικό για να δείξουμε στην μπολσεβική νεολαία και στους τσοπάνους της πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν ξεχνούν και που δεν ξεπουλιούνται. Τώρα 3 μήνες μετά, τα λόγια είναι φτώχεια. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» και την απονομή της δικαιοσύνης για τους υπεύθυνους της τραγωδίας.

Εμείς θα είμαστε σε κάθε εκδήλωση έξω από το προεδρικό μέχρι να παραιτηθούν και να βρεθουν στο κελί οι ενόχοι. Οι 13 λεβέντες δεν θα ξεχαστούν, θα παραμείνουν για πάντα στο μυαλό μας και η μνήμη τους θα τιμάτε όπως τους αρμόζει,σαν ήρωες.

Τέλος να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και να τους υποσχεθούμε πως στον αγώνα για δικαίωση δεν θα είναι μόνοι.



Υ.Γ. Χριστόφια μόνος έμεινες.Να οι ωραίοι ΈΛΛΗΝΕΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: